Reclama Vodafone realizata in colaborare cu Rent a Vespa Sibiu

poza23

Vodafone a lansat pe piață în aceste zile o reclamă nouă prin care vrea să promoveze anumite servicii pe segmentul Bussines. Puțină lume știe dar acest spot publicitar a fost realizat in colaborare cu Vesping SRL, adica centrul de inchirieri scutere din Sibiu care activeaza pe piata sub brand-ul de Rent a Vespa. Reclama a fost produsă și realizată chiar în urbea de pe Cibin, la Podul Minciunilor, Pasajul Scărilor precum și în alte locații.
Sibiul a devenit se pare sursă de inspirație și chiar și imagine a acestui brand. Ghiță Ciobanul a ajuns mare vedetă și a promovat Mărginimea Sibiului în mai multe spoturi publicitare pentru Vodafone, iar acum este rândul colegului nostru de la Vesping SRL, să fie imaginea companiei de telefonie mobilă. Îl puteți vedea deja pe panourile de publicitate din toată România, în reclamele din ziare sau de pe site-urile de pe internet, iar de cateva zilele și într-un spot publicitar ce va fi difuzat pe mai multe canale de televiziune din România.
Cei de la Vodafone au dorit să intre cu Vesping SRL în colaborare, deoarece au fost foarte încantați de ideea site-ulului www.rentavespa.ro și de ideea promovată de noi, adică de centru de închiriere scutere Vespa în Romania, mai exact în Sibiu. Filmăriile și shooting-ul foto au avut loc în mai multe locații din Sibiu. Mai exact s-au filmat scene sub Podul Minciunilor, la Pasajul Scărilor, centrul de afaceri dar și în afara Sibiului, pe dealul Daii.

Decorul, binențeles, a fost împanzit de scuterele Vespa deținute de firma Vesping SRL. Ne bucuram foarte mult că centrul de inchirieri scutere Rent a Vespa Sibiu, mai bine zis Vesping SRL, a reușit să stisfacă cerințele uneia dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume, Vodafone, pentru un spot publicitar expus la nivel national.

poza 4

Credem că acest spot publicitar este un prim pas spre o colaborare de succes, dar Rent a Vespa Sibiu nu se va opri aici. Vesping SRL sau mai bine zis centrul de închirieri scutere Rent a Vespa Sibiu va aduce și mai multe surprize pe viitor, iar colaborarea cu Vodafone dovedește încă o dată că Rent a Vespa Sibiu oferă servicii de cea mai înaltă calitate in domeniul de închirieri scutere. Vă reamintim astfel că Rent a Vespa Sibiu a fost primul centru de închrieri scutere deschis în Sibiu dar și România, serviciile noastre pretânduse și în domeniul de advertising.
Mulțumim încă o data companiei Vodafone pentru încrederea acordată și pentru buna colaborare.

poza 3

Click aici pentru mai multe poze din spatele scenelor de filmare

Sursa: oradesibiu.ro