Vespa Club Sibiu participa la „Sibiul de Odinioara”

sibiul de odinioara.1

Avem placerea sa va anuntam participarea a Clubului Vespa Sibiu¬† si a centrului de inchirieri scutere Vespa, Rent a Vespa Sibiu, la ceea de a II-a editie a Festivalului „Sibiul de Odinioara”- 2015, ce va avea loc in 22-23 august.

Sibiul de Odinioara este un proiect care aduce in prim plan generatia de aur a muzicii romanesti. Cei mai indragiti solisti de muzica de petrecere, romante, melodii de neuitat si rock autentic romanesc vor recrea, timp de doua zile, atmosfera petrecerilor de alta data, din Padurea Dumbrava. Pe langa concertele din aer liber, spectatorii vor avea la dispozitie zone de activitati si de distractie amenajate in spatiul de eveniment sau vor putea opta pentru plimari in Padura Dumbrava si prin imprejurimi si nu numai, astfel prin prezenta Rent a Vespa Sibiu si a Clubului Vespa Romania  se vor putea inchiria scutere Vespa pentru plimbari de neuitat.

Line UP Ofcial – Sibiul de Odinioara!

Va asteptam in 22 august la concertele celor de la RIFF, Semnal M, Trupa Compact si IRIS alaturi de Cristi Minculescu!

Pe 23 august, pe aceeiasi scena a festivalului vor sustine recitaluri Ileana Sipoteanu, Mihai Constantinescu, Stela Enache, Ducu Bertzi si Gheorghe Gheorghiu!

Va asteptam alaturi de noi in 22 si 23 august in Padurea Dumbrava – Camping! Intrarea este libera!